Domeinnaam kopen

Domeinnaam kopen

Een domeinnaam is een unieke naam op internet. Je gebruikt een domeinnaam meestal voor een website. Maar bijvoorbeeld ook voor je eigen e-mail adres. Je kunt ook de domein alleen parkeren, zodat deze naam niet door iemand anders meer kan worden geregistreerd.

Moeilijk? Niet bij ons! Neem snel contact met ons op.

  • Eenvoudig je domein verhuizen.
  • Webhosting bij je domein.
  • Domein privacy.
  • Gratis extra's bij domeinnaam registratie.
  • Snel geregistreerd.
  • Bulk registratie.

Domein registreren met of zonder webhosting

Een domeinnaam registreren bij JL-IT solutions is heel eenvoudig. Er zijn echter een paar zaken waar je rekening mee moet houden. Zo moet jouw domeinnaam uit minimaal 3 en maximaal 63 leestekens bestaan. Je mag alleen tekens uit het Nederlandse alfabet gebruiken of cijfers en het koppelteken, hoofdletters en spaties werken niet. Een domeinnaam kan ook niet beginnen met het koppelteken.

Het is eerst belangrijk om te bepalen wie je doelgroep is. Je kan zo meteen een extensie kiezen die bij je doelgroep past. Als je alleen in Nederland actief bent kies je bij voorkeur voor .nl. Een generieke extensie zoals .com of .net werkt net zo goed. Kies vervolgens een domeinnaam die je eenvoudig kan schrijven. Je voorkomt zo dat je bezoekers een typfout maken en op de verkeerde site terecht komen. Kies bij voorkeur voor een kort domein. Een korte naam is eenvoudiger te onthouden. Gebruik eventueel afkortingen om je domeinnaam zo kort mogelijk te houden.

Meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op.